Fin kväll. Fina människor. Fint liv.

Har precis lämnat av kusinen vid bussen, svängt förbi jobbet, dragit i mig fem apelsiner och nu ska jag städa lägenheten innan Karro kommer med tåget vid lunchtid.


Magnus kamera mådde inte så bra i fredags natt, det gjorde jag för jag stod på ett bord och dansade till schlager...


En produktiv lördag

Det är få saker som kan göra mig så arg som montering av IKEAmöbler. Det är fruktansvärt vad jag är duktig på att svära... Nu är i alla fall lägenheten inne på slutspurten; diskmaskinen ska monteras in och byrån ska bort, sen kan jag säga att jag är klar med min fina lägenhet. Eller ja, så klar man kan bli, sen ska ju bokhyllan och mattan bytas ut i framtiden och...

Helsingborg var väldigt(!) roligt igår, vi kom tillbaka till Hstad vid ett på natten, då mötte vi upp några av mina vänner, tog en runda på stan och slutade senare på donken.

Dagen började klockan halv nio imorse och har spenderats på IKEA. Nu ligger Malin i soffan och jag förbereder mig mentalt för att hoppa in på jobbet två timmar tidigare än vad jag skulle och sedan dra ett skönt nattpass. Imorgon åker kusinen hem och Karro kommer och byter av. Inte behöver man vara ensam när man har så fina människor i sitt umgänge som jag har.

Nu

Mot Skåneland för att träffa Mangan tillsammans med Kim och Malin. Kan bli ku-ul!

Onsdagen



Att kämpa för det man brinner för

Har sprunigt på möten och jobbat 24/7 de senaste dagarna. Knappt hunnit med mig själv, men somnat med världens största leende på läpparna, varje kväll.

Mötena bäddar för mycket roligt och gårdagens som jag och Kimp hade med Kåren kan mynna ut i en dröm i mindre format. Den som kämpar för något ska vinna i slutändan, eller något?

Nu ska jag ta mig till gymmet, vid lunch kommer Malin hit och jag ska hinna tvätta och diska innan dess.

Life is about living - live on the edge and never say never


The edge of glory

Övertaggar livet för tillfället. Är jättetöntig och ler åt ingenting trots att vädret inte gör annat än strävar emot. När man till och med hypar jobbet så vet man att man kanske lever lite för högt över molnen... Men varför ändra på det?

Såsat i sängen halva dagen, ätit en falafelrulle, ofrivilligt tittat på golf på TV, jobbat och blivit smsterrad av hälften av alla skägg och en skägglös, betalat räkningar och ska snart sätta på HP6. Den söndagen.

Imorgon väntar attackhäng med Kim som är tillbaka och sen jobb på det. På onsdag kommer min kusin på besök och på fredag är Max tillbaka i stan. Bra skit!

Remember those walls I built? Well, baby they're tumbling down!

Kickade rumpa på jobbet idag. Jag var asagrym! Cyklade sedan bort till Nyhem för lite kort häng med mina skägg och nu kom jag precis hem. Dusch och mat sen hoppas jag på att få stilla mina begär efter nattliga äventyr med de där skäggen.

Imorgon kommer Kim hem och jag hoppar jämfota av längtan efter skäggpågen som vi inte sett på en månad. Tre dagars svacka och nu är livet fint igen. Så ska det vara!


Who's gonna save the world tonight?

Fattade beslutet att stanna hemma ikväll eftersom att jag öppnar ensam på jobbet imorgonbitti. Klokt kan tyckas... Beslutet mynnade ut i en oumbärlig rastlöshet och en abnorm sällskapssjuka. Så nu, efter att ha terrorringt min mamma fyra gånger och pratat med min fina bror i telefon i någon halvtimma så har jag givit mig på smsandet.

Och inte blir det bättre av att grannen mittemot har kalas som förmodligen kommer sluta i en trevlig utgång.

Har under den senaste kvarten tagit mig igenom alla mina skäggiga mansvänner med ett sms eller femton, kastat ut fyra pappersflygplan genom fönstret och lyckats ragga hit en skäggvän för att stilla min sällskapssjuka, dock lär han vända i dörren när han ser på vilken nivå min energi ligger...

Munter liten kille...


Man kan inte annat än älska övergångarna i Rapport

Är så fruktansvärt rastlös att jag inte vet vilken vägg jag ska klättra på. Tanken var att ta en morgonpromenad, köra lite bil, nollejobba och avsluta dagen med ett träningspass. Men eftersom mina halsmandlar snart spränger min hals och då min körskolelärare ställde in lektionen har jag bara suttit hemma och jobbat hela dagen. Mindre bra för energinivån när kvällen nalkas.

Idag går inte mycket min väg... Skulle nyss bygga ihop bokhyllan jag köpte på IKEA förra veckan, men den visade sig vara fel så i ren frustration så gav jag mig på byrån som jag inte alls trodde att jag var kapabel till att klara, men se på sjutton, det gick vägen. En liten vinst i alla fall. Dock räckte inte det, jag sitter fortfarande med myror i benen och alla som är vakna är på annan ort och mina vänner som är här sover. Skit!

-


Lägesrapport, onsdag (lagom bitter):

Mina halsmandlar är större än tennisbollar och jag kan knappt svälja mitt eget saliv. Så när klockan ringde klockan åtta imorse för att jag skulle gå till gymmet så fattade jag det kloka beslutet att somna om istället. Inte för att jag mår bättre nu...

Sitter med nollejobb upp över öronen just nu. Det är kul men fruktansvärt mycket, speciellt när verkligheten kom ikapp mig igår och jag var nära på att drunkna i mina egna tankar, men inte ska väl det hindra mig?! Klockan fyra ska jag vara på jobbet och innan dess hoppas jag ha betat av i alla fall en tredjedel av min lista så att jag slipper sitta hela natten...

Men det får aldrig göra för ont

Så tänker jag på hur varje fall och all smärta är värt det i slutet. Så länge du faller och smärtar i kärlekens namn så är det värt det. För anledningen till att du är på den där mörka platsen är att du har älskat och att ha älskat är det finaste som finns, trots att kärleken tagit slut. Det ska inte stänga dig, det ska öppna dig och du ska finna kärlek igen, för du vet hur man älskar och den som kan älska kommer aldrig vara ensam.

Det är bra att ha fina mansvänner när man varit på IKEA och köpt tunga saker som envisas med att inte sätta ihop sig själva


Ja

Lämnade precis av pappa och K på stationen. Nu ska jag städa och psykologa min kusin. Sen kommer Filip och Simon hit och hjälper mig bygga byrå. Det var min måndagkväll det.

Den villkorslösa vänskapen - den sanna vänskapen

Jag sitter och läser texter som jag skrivit när jag varit nere. Jag minns en speciell händelse i augusti efter studenten som fick mig att skriva så att fingrarna glödde. Ord som försökte beskriva känslor. Jag minns den där kvällen som om det var igår, jag minns hur krossad jag var, hur jag sprang bort från allt och alla med tårarna forsandes ner för kinderna. Jag minns hur jag hatade världen och att jag hatade livet en aning just då. Jag var så där dramatisk som bara en tonårstjej som precis fått sitt hjärta demolerat kan vara. Jag minns hur jag kände en hand på min axel, någon som tog tag i mig och höll mig så hårt att jag inte kunde röra mig. Hon satte mig på en bänk och sa att det var okej att gråta. Så jag grät och jag grät samtidigt som hon höll om mig, och resten av mina vänner kom fram, alla för att trösta mig. Alla med ord som inte hjälpte då men som betydde något sen.

Så inser jag hur fantastiskt lyckligt lottad jag är med så underbara vänner som kan släppa allt som är kul bara för att trösta mig. Det är vänskap på riktigt.

Man blir förhoppningsvis inte alltid som man umgås?

Här kan du lära dig lite om en av mina mansvänner; Max. Han är en bra kille Max, jag tycker mycket om honom, men ibland undrar man...

 


Hiding my heart


Torsdagsgöra

Låg som sagt i sängen till klockan 20.00 igår. Kände mig lagom produktiv när jag hasade mig in i duschen när kvällen redan var framme. Sen fick jag dock eld i baken och hann med dusch, städning, dammsugning, lakanbyta, handling och hämtning av far med kvinna på en och en halv timme.

Credd för det?

Lägesrapport, torsdag:

Det regnar idag. Mycket. Jag gick upp för 40 minuter sedan. Pappa och K kommer om en timme. Nu ska jag städa klart och sen handla lite. Det var den dagen det.

Supertönt

Hela jag kretsar kring Nollningen nuförtiden. Om en dryg månad är det dags och jag kan knappt bärga mig. Jag har haft så mycket att göra kring detta den senaste tiden att hela jag förvandlats till en levande nolla. Så sitter jag på facebook nu och ser en statusuppdatering från en av de som jag jobbar med och även de kommentarer som mina andra nollarvänner skrivit på denna status. Och jag skrattar. Jag skrattar så att det sprutar te ur näsborrarna på mig (jag dricker te samtidigt så det har liksom inte hamnat där av en slump).

Och min första tanke är att jag ska logga in här för att dela med mig av roligheten, men sedan slås jag av vem jag har blivit; en person som är så insnöad på det hon håller på med att hon tror att folk faktiskt ska skratta åt de interna skämt som dras kring den där snön. Så jag håller roligheten för mig själv och nöjer mig med att berätta att jag faktiskt har kommit till insikten att jag är en tönt.

This one is for you and me living out our dreams


Arbetarklass 1.0

Kom precis hem från jobbet efter att ha jobbat över tre timmar och eftersom jag blev inringd tidigare idag så slutade dagens summa av jobbtimmar på elva. En vän säger att jag nästan kan kalla mig för arbetare efter detta pass.

Jag är trött, men är fortfarande inne i jobbtempo så sova är inget alternativ. Så jag får glatt sitta kvar här i min soffa och vänta på John Blund. Jag hoppas dock att han inte dröjer allt för länge eftersom klockan ringer halv åtta imorgon...

God natt

Fick ett god morgonsms strax efter fem i eftermiddags. Då hade jag redan hunnit med ett gympass, massa nollejobb, rensa två liter jordgubbar, två ärenden och precis börjat jobba. Det är skillnad på folk och folk...

Råkade dra i mig fyra redbull på jobbet idag. Fyra redbull i mig resulterar i en asaspeedad tjej utan en enda tanke på att sova. Så efter jobbet gick jag till bakfickan med min chef och hängde lite. Nu kom jag precis hem och vet inte riktigt vad jag ska göra av resten av energin, så sängen får väl förbereda sig på en natt av lakanskorvande...

So much to do so much to see, so what's wrong with taking the back streets? You'll never know if you don't go! You'll never shine if you don't glow!


What are words?

Jag ville skriva en text om att hålla handen under bordet. Jag ville skriva ord som målar bilder av fjärilar i magen, men så bara försvann all min energi. Som om all ork bara gick ur kroppen och fingrarna knappt orkar släppa ut orden med hjälp av tangenterna. Med energins död så dog också fantasin. Alla fina ord glömdes bort och kvar fanns bara trötthet.

Jag ska läsa tidningen nu. Skriva ett brev och dricka upp mitt te. Sen ska jag sova.

Fina sommar

I fredags hälsade jag min lillebror och hans vän välkomna med en fernetshot och sedan var helgen igång. Pojkarna fick Halmstad, med en rosa kanin som sjöng Gessle, ett besök på Gastons restaurant, en utgång & en utekväll, ett besök på Tylösand och en pizzafrukost vid fyra på eftermiddagen.

Efter att de åkt hem tidigare idag så städade och skurade jag lägenheten, tog en längre promenad och sitter nu i soffan med tidiningen och te. Hade två vänner som skulle komma över, men i brist på energi så sköt vi upp det.

Hej söndagskväll!


Lägesrapport, fredag:

Mamma med karl åkte imorse. Jag kom nyss hem från jobbet. Om en timme kommer några av mina fina, skäggiga män hit för lite öldrickande. Senare ikväll kommer lillebror med vän hit för att göra helg.

Semester

När mor och mors karl hade somnat i måndags smet jag ut. Jag kände mig som tonåring på nytt när jag öppnade dörren så försiktigt jag kunde och på tå med steg lättare än en fjäder lämnade jag lägenheten för att ge mig ut på äventyr i natten. Strax efter fyra återupprepades proceduren, dock bakvänt, när jag kom hem för att stupa i säng.

Igår tog vi bilen till Köpenhamn. Bodde på femstjärningt hotell, strosade på Strøget och strack champagne i Nyhavn. Inga konstigheter. Ett stopp i Malmö för lunch och shopping innan Halmstad och fika på Tylösand välkomnade oss tillbaka med sol och värme.


Hejhej



Lägesrapport, måndag:

Mamma och mammas karlakarl är här på besök. De kom vid lunch och jag stod redo med en nystädad lägenhet och tårta. Sen blev det presentöppning och låtsaskalas innan vi gick ner på stan och hängde galet. Liksom ett gäng brunstiga femtonåringar med moppemustasch stod vi vid busstationen och brölade ikapp, sen gick vi och åt lunch.

Nu kom jag hem från jobbet och jag har energi som om jag sovit i 24 timmar och druckit elva redbull. Gamlingarna ligger lagom utslagna i soffan och ingen granne finns hemma för att bli utsatt för en mindre terrorattack. Dålig kombination.

Vad är väl en festival i Borlänge?!

Jag har inte sovit ensam på tre veckor och drar mig nu för att krypa ner i tystnaden och invänta John Blund. Att konstans vara omgiven av fina människor, ljud och rörelse lämnar ett tomrum när den där ensamheten som man egentligen längtat lite efter väl är där. Men efter att ha sovit fem nätter i tält och en natt på en parkering så ska det ändå bli ganska skönt att få bädda ner sig i sin egen säng och sova utan att vakna av bajamajalukt eller någon skönt full människa som ramlar in i ens tält.



En vecka senare...

Kom hem från Borlänge för några timmar sedan. Utan mitt visakort, utan en av linserna, med en mobil som varken kan ringa eller skicka sms och en förkylning som kan lyfta tak. Jag är sliten som sjutton, men jag har haft sjukt roligt och det är det som räknas.

RSS 2.0