Superfredag!






Don’t let the bastards get you down
Turn it around with another round
There’s a party at the bar everybody put your glasses up




Cheers to the freaking weekend!

Kvällsord

Läste precis en blogg där en tjej lagt upp bilder från när hon var ute på Tylösand igår. Jag skrollar igenom bilderna, blundar sedan hårt och känner hur alla minnen från sommaren sköljer över mig. Känslorna av den totala lycka jag kände de gånger jag låg på den där stranden, tacksamheten över vardagen de gånger jag dansade ut nätterna på solgården med mina vänner och andetagen som fyllde mig med liv ute i havet. Jag går igenom bilderna igen; ler, skräms, tänker, känner och slutar le.

Jävlar vad ont det gör att känna ibland.

Frågor

1. Kan man diska en tyflonpanna i diskmaskinen?
2. Hur får man bort fotavtryck från väggen?
3. Kommer mina stämband någonsin att bli normala igen efter att jag skrek sönder rösten under nollningen?

Det är tydligen inte alls söndag idag...

Vääääldigt rolig kväll igår, avslutades med att jag och Kim däckade skavfötters fullt påklädda och utan en tanke på att ta ut linserna. Idag har vi varit bakfulla idioter hemma hos Max med Filip och senare hos mig för middag. Nu sitter jag ensam i soffan, med tända ljus i en nystädad lägenhet och äter glass, dricker te och pluggar (spelar tvspel...).

Lillördag!!

Planterade en cider för några veckor sedan, ska se vad det blivit av den idag. Det är dags för Kåren ikväll - man ska ha roligt, annars kan man lika gärna strunta i att leva.


Puss

Det är när man trött som satan kommer hem från jobbet när klockan närmar sig midnatt och får ett sms från bästaste vännen med enbart ordet Puss i som man kan somna med ett leende på läpparna eftersom att man vet att man har det bra.

Och jag vet att jag är skittöntig, men jag har verkligen världens finaste vänner och inte ens de orden ger dem rättvisa.

Vad är grejen med att tiden vägrar stå stilla?


Fin måndagskväll

Avslutade en fixardag hemma hos Max med Kim, Simon och Filip. Vi tittade på Transformers 3 och de ropade saker som asball och wow när det pangade som mest i filmen. Det var fint.

Imorgon; gym, plugg och jobb. God natt.

Stockholm

Läs denna artikel!

03 ”Alla udda och sjuka människor söker sig till Stockholm så att de kan leva ut sina sjuka fantasier. Det blir så i större städer. Galenskaperna blir accepterade.”



Lägesrapport, måndag:

Var uppe och skrev på tok för sent igår för att vara uppe och plugga nu igen, men deadline är om 50 minuter och sen kan jag hoppa vidare på nästa plugg. Men först gym och lunch med Evelina.

Hej nya vecka, gör mig gott är du gullig!

Tio minuters pluggpaus strax innan halv tre på natten...


Självdisciplin

Promenadat med en kompis, betalat räkningar, ordnat med eftersändning, ätit frukost/lunch, klagat över att HFAB inte satt på elementen än, köpt träningssaker, skrivit av mig. Kanske ska ta tag i de där två hemtentorna som jag ska skriva klart idag nu då...

Hej söndag!

Jag var lite sur i fredags när jag rörde mig från jobbet till förfesten. Hungrig, trött och med en halsbränna från helvetet. Så blev jag välkomnade med en fernet och energidryck och världen blev plötsligt en fantastik plats. Dansade ut natten på Morfars, hade matkrig på donken och skrattade sen till efter fem på morgonen.

Igår gick jag och Kim hem till mig efter förfesten och stekte rosa pannkakor, tittade på filmtrailers och mådde tillsammans. Idag ska jag skriva två hemtentor, städa och tvätta... Men först: en promenad med min iPod.

Såja



Den torsdagen

Tenta hela förmiddagen, följt av risgrynsgrötsmys hos Linn, plugg i skolan och gym. Nu ska jag iväg på bus.


God natt



Set fire to the rain

Är så långt in i studentdimman att jag inte vet vad jag ska berätta för dig. Jag pluggar, pluggar, tränar, pluggar och jobbar mest hela tiden. Då och då smyger jag in dater med mina vänner, men annars är det samma rutor och samma mönster. Längtan är efter helgen och kalasandet. Jag mår bra i detta nu; jag trivs med mina rutor och mina mönster, om än lite lätt rastlös, men just nu inte oumbärligt.

Criminal Minds nu, tenta imorgon, god natt.


Den labila

Just nu slår jag mellan att vara überstressad och vakna med ångestandhämtningar (du vet som om man håller på att kvävas och tar det första andetaget) samtidigt som jag undrar vart jag är, och att le sönder mig själv över det fina livet jag har här.

Nu ska jag till gymmet och sen blir det plugg i skolan resten av dagen, med en liten omväg förbi stadsbiblioteket för boklåning.

Nu kom jag hem från skolan!

Och hade det inte varit för min vän så hade jag aldrig blivit klar.

Det var bara det jag ville säga; att jag var kvar i skolan till efter tio på kvällen. Nu kommer Kimp för att TVmysa lite.

Mot gymmet!!


Den bittra

Vid bordet framför mig i skolan idag satt ett par med varsin dator på varsin sida av bordet och höll handen. De pluggade alltså var för sig samtidigt som de höll handen... Dem önskade jag en ond bråd död.


Googlade "ond bråd död" och fick upp denna bilden på första sidan...



Humor?

Fick hem rabattkuponger från ICA på varor som jag tydligen ska köpa mycket av. Femte kupongen var 10% rabatt på rökt skinka.

God natt världen


Redogörelse för de åtta senaste timmarna

Jobbade till två inatt. Fick sen skjuts till Moon där jag en kompis dansade ut natten, lämnade sen honom och Moon för att hänga lite med Max på gatan och sen till Mårtenssons för att hämta Kim, göra donken med några HUM:are, leta upp min cykel på GT och sist vandra hem. Hamnade i sängen strax efter fyra, vaknade nu och ska snart göra mig klar för ett tolvtimmarspass på jobbet. Kul söndag...

PS. Grattis på födelsedagen Thorwald!!

No Parade

Jag var hög på livet inatt. Jag mådde bra inatt. Sköt undan allt som hade med tankar att göra, blundade och skrattade. Idag har jag legat i sängen med kudden över ansiktet och förbannat solen halva dagen, andra halvan har spenderats med Linn och soffan. Nu är maten avklarad och om en timma ska jag till jobbet och köra ett mindre skönt nattpass.

Skål på det!

Cheers to the freaking weekend - I drink to that!

"Life's too short to be sitting around miserable
People gonna talk whether you doing bad or good, yeah
Got a drink on my mind and my mind on my money, yeah"


Henrik Lange sammanfattar bibeln med tre punkter

1. Gud skapade himmel, jord och människor.
2. Jesus, Guds son, offrar sig för att människor ska få sina synder förlåtna.
3. Men det går åt helvete ändå.

Hej veckoslut!

Igår: plugg i skolan, föreläsning, tvätta, stan, gymmet, Mangan, film hos mig med Kimp och Simp (ja, jag somnade i soffan som vanligt).
Idag: sovmorgon, pw, plugg i skolan, systemet, Mangan och roligheter.


Att gäspa och photobooth:a samtidigt... God morgon.


Är det fel att jag sitter med verk kategoriserade som litterär kanon i knät och skrattar högt åt detta?

En liten vit mager man stiger in i en hiss. När han tittar upp ser han en stor svart man.. Den svarta mannen säger då:
- 210 cm lång, 130 kg, 30 cm snopp och 1 kg testiklar, Turner Brown.
- Den lilla vita mannen svimmar raklång. Efter ett tag vaknar mannen igen. Den svarta mannen frågar då vad som var fel, eftersom han svimmade.
- Vad var det du sa förut?
- Jag sa: 210 cm lång, 130 kg, 30 cm snopp och 1 kg testiklar, Turner Brown.
- Å tack gode gud! Jag tyckte du sa Turn around

3/3

Hämtat från gymgrossisten:



Fuck!


Pluggpluggplugg

Dog tröttdöden igår, så efter att ha dragit i mig koffeintabletter och energidryck för ett år stod jag och skakade som ett löv av energikicken på jobbet. Sen hem för nattplugg och sängstupande.

Med en brutal träningsvärk i ben och rumpa cyklade jag i regnet till gymmet imorse och tröttade ut arm-, axel- och bröstmuskler. Nu: orörlig i soffan med ett berg av kurslitteratur. Ikväll: besök av en vän från min hemby som är på genomfart genom stormiga Halmstad.

Fetade ord är orden som är mitt liv just nu. Bra tjej...

Det är rätt, man ska aldrig erkänna en förlust


Har EU inga konflikter att lösa eller slipsar att knyta eller något annat att lägga tiden på?



Darrar lite lätt av fysisk utmattning, underbara känsla!

Gick upp halv sju, trotsade stormen och tog mig till gymmet. Tränade tills benen nästan gav vika och cyklade sedan i motvind (som vanligt) hem. Nu är det duschning, matätande, soldans i hopp om väderförändring som gäller och sen är det dags att bege sig till skolan för föreläsning och überplugg.


God morgon!


Måndag

Efter nästan fem timmar med näsan i x antal böcker ropade min lagom möra hjärna stopp. Så nu är jag hemma, har precis lagat världens godaste vegonara med ärtor och äter nu till ljudet av min diskmaskin och boken Litteraturteori i knät.

Överpepp inför kvällens måndagsmöte. Förmodligen för att det är det allra sista och för att det är massa fina människor där och för att vi ska öla efteråt.

Det var det. Och just det, jag kommer nog att ha en sådan där mysig träningsvärk i magen imorgon. Topp!

Every day I'm shufflin

Ska sätta mig i skolan för att plugga hela dagen och ikväll är det uppsamlingsmöte för nollningen samt after work(/möte) på Kåren. Men först, nu när min hjärnskakning äntligen gått och lagt sig, så ska jag till gymmet och köra sönder mina muskler.

You have to die a few times before you can really live


Lördag blev söndag blev nästan kväll

Kvällen hos mig och på repslagargatan. Natten på Morfars med mängder av härliga människor överallt. Avslutning på donken med oklara sköningar.

Vaknade vid halv ett. Fick panik och klädde på mig i rekordfart för att gå ut och attackgå till Östra stranden och längs havet i två timmar. Och efter en tur till Maxi, städning av lägenheten och frukost/lunch sitter jag nu i soffan med plugg upp till öronen. Men nu blir det en paus för telefonprat med min töntiga kusin som bor långt uppe i norr.

Nu ska jag göra kväll


Mot Skåneland

Fortsätter i gårdagens tecken och åker till IKEA med tre av mina män.

Hej helgen!

Skäms lite över att vi tycker att vi förtjänar en klapp på axeln för att vi bestämt oss för att hänga hemma hos mig ikväll istället för att göra byn...


En sommarnatt i juli
Jag och Max ligger på asfalten ute i Tylösand och tittar på stjärnorna i väntan på vår skjuts hem.




En sådan där torsdag

Förmiddagen i sängen med TVn och telefonen. Lunchtid i skolan för att lämna lite nollematerial, sen uthämtning av kurslitteratur på posten ute i skogen och sist Maxi för handling. Vi tretiden ringde Kim och kom och hämtade mig med bil, vi åkte hem till Filip dit Simon och Max senare kom. Ihjälslagande av tid, mat, film, glass och bakfylleri. Sen åkte vi över till Max för mer film. Hem gick de med en madrass på huvudet och en övertrött tjej på sidan.

Nu ska jag till kneget.

Tjyvlyssnat.se

En pojke ~8 är med sin mamma på Stadium. Mamman vill att de ska köpa skor.
Pojken: Mamma, livstid är det dyraste som finns i hela världen, för det går inte att köpa för pengar och just nu slösar du min.


Hej världen!!

Igår: Möte med vice orförande för Kåren, spontant minimöte med Kimp, plugg resten av dagen.
Idag: Klockan ringde för tidigt, pluggat nu på morgonen, föreläsning strax efter tio, häng med Linn på eftermiddagen, inflyttningsfest ikväll och bus på Kåren senare.


Facebook och kärlek i ord


To turn your own life

Det händer så mycket och jag har miljarder saker att göra och jag vill berätta om allt, men vet inte vart jag ska börja och det dyker upp bilder från nollningen stup i kvarten på facebook och då känns det lite tomt för att det är över och det är höstväder nu och jag ska steka pannkakor snart och imorgon ska jag ha roligt och det pirrar lite i magen och mitt att-göra-lista bara växer och jag kanske ska ut på äventyr i helgen och jag är lite post deppig och ord är fina och jag vet inte...


Min sergeantdans



Kolla på den här!! Kanske inte bland folk om du har lagom öppna tårkanaler som jag har...


Döda kycklingfoster


Newkid - jag gråter bara i regnet

Sitter i skolan och fryser, har gjort det sedan halv nio imorse. Och glastakets nakna avslöjande av dagens brutala regnoväder hjälper inte motivationen till att ta mig hem och göra lunch. Har haft min första litteraturföreläsning på förmiddagen och jäklar i min lilla låda vad jag kommer ha att göra i höst, men kul kommer det att bli.

Nu ska jag trotsa monsunen!

Rehab - That Bad

Anonym familjemedlem gav min lillebror euro i födelsedagspresent eftersom att han åkte till London igår...

Fyra dagar i Stockholm. Sömn, familj, släkt och födelsedagsfirande är vad jag ägnat mig åt. Igår bilade jag ner med mor och mors man. Idag ska jag hänga med några av mina skägglösa skägg.

Om ens lillebror fyller 20 år, är man skitgammal då?


RSS 2.0