Tre dagar kvar!!

Vi kör så det ryker!
Vi tittar på nollor som dricker som kameler med hål i pucklarna.
Jag dricker Red Bull.
Vi har samma kläder på oss varje dag och har bara tvättat dem en gång.
Jag har inte bajsat på fyra dagar.
Vi är nästan aldrig lediga.
Vi är så stolta att vi nästa spricker.
Jag lever. Typ.
 





Insomnia, nollning, mat och rödvin

De senaste tre dygnen har jag sovit i totalt 10 timmar, idag slog jag rekord i storleken på mörka ringar under ögonen, väldigt passande då min krönikörbild till Lokaltidiningen i Halmstad togs.
 
Imorgon går startskottet för nollningen 2012, så dagen har gått till det sista fixet innan det smäller. Kvällen har gått till att göra matlådor, tvätta och städa; min belöning blev ett glas rött (hoppas också att det fungerar som medicin mot min insomnia).

Nu dör jag utmattningsdöden, så efter att sista tvätten är hämtad blir det bingen.
God natt då.

Check!

 

Det fattiga studentlivet når inga gränser

Passar på att gå på toa när jag är på Kåren om dagarna för att inte slösa på mitt eget toapapper. Det är dyrt att bajsa!

Det löser sig sa kärringen som sket i vasken

Jag ska på möte med lokaltidningen imorgon förmiddag, håll tummarna för mig!

Vi jobbar på så att det nästan ryker ur öronen på oss!


Hej bloggvärlden, jag är tillbaka

Jag är hemma, jag har varit hemma sen i lördags natt. Sedan dess har jag hunnit med tre möten, ett migränanfall och en heldag ute på Tylösands strand. Det är inte så illa pinkat om jag får säga det själv.
 
Nu ska jag springa iväg på ytterilare ett möte, detta med kårstyrelsen. Sen hem för att tvätta och städa, riktigt penisresande kväll jag har framför mig!

Stockholm i mitt hjärta

Jag befinner mig i huvudstaden sen i måndags. Skägget kom upp i onsdags och sedan dess har vi dragit igenom stan och gjort Skansen. Idag ska vi till Naturhistoriska riksmuseet och cosmonova och sedan bort till söder och äta oss igenom chokladfabriken tillsammans med min kära kusin. Kvällen är vigd åt biomys, jag tänkte visa mitt skägg hur en biograf som visar fler än fem filmer åt gången ser ut. 
 
Imorgon natt kommer vi hem till Halmstad, så på söndag är jag back and bad.
 
Tjöss!

RSS 2.0