Lagom skönt schema

Jobbade till två inatt, nu ska jag tillbaka och öppna stället igen.

Bolmens- och grillpremiär


Varit uppe och pluggat sen 07.00 = Red Bull är min bästa vän idag!

Jag hade vårterminens sista föreläsning idag! Nu har jag en månad med hemtenta och b-uppsats framför mig.

Efter föreläsningen gick jag hem till Skägget för att snylta på hans internet och jobba undan lite kårjobb innan helgen ska få ta mig i sin famn. Eller ja, de 29 timmar jag har innan jobbhelgen börjar.

Nu har jag suttit och laddat upp mingelbilderna från onsdagens gasque, så nu är det kaos på min facebook med folk som taggar, kommenterar och gillar hit och dit, därför håller jag mig undan från den sidan en stund.

Ikväll kommer Jocke, Jimmy och Skägget till mig för pizza och öl, sen ska vi vidare in i dimman.


Nej, jag ska inte dricka öl, men hur ballt låter det att säga "pizza och cider"?!

Lagom krystat leende från natten när jag rockade baren tillsammans med diverse sköningar


Riktigt kul!

Förresten. I måndags blev jag invald som studentrepresentant i högskolestyrelsen för läsåret 2012/13. Jag ser fram emot en lärorik period och en chans att få påverka högskolan.

Det hände

Det händer mycket som satan nu. Och samtidigt kämpar jag med att få ordning på allt. Det går sådär...

Igår hade vi storgasque, det är en tillställning för alla de funktionärer som vi utbildat under våren, 183 glada själar i färgsprakande overaller plus 4 ÖS:are hade jag och Tomi hand om igår. 16.00 satte vi igång med förarbetet, 17.00 fick vi hjälp med tre i köket och fyra i baren. 03.30 landade jag i sängen med en riktigt lyckad kväll bakom mig. Klapp på axeln till oss för det.

Idag tog vi sovmorgon, sen lagade Skägget pannkakor till frukost och strax ska jag iväg på det första av två möten som dagen har att erbjuda innan jag och soffan ska ta oss an plugget.

Bitterfitta deluxe

Efter en natt med oumbärliga smärtor i hjärtat och halsmandlar som försökte spränga halsen på mig har jag spenderat en riktigt pissig dag på jobbet och fått veta att maj månad lika gärna kan vara över nu innan den har börjat. Nu ska jag iväg på söndagsmöte med ÖS och jag tycker synd om dem som kommer att få dras med en riktig bitterfitta till vice ordförande.

Fredag och lördag

Hade en riktigt rolig kväll igår med massa härliga människor hemma hos Skägget, på AW:n, hos Skägget igen och sen stan. Landade hemma gjorde vi först vid fyra, vilket jag fick sota för idag när mitt trötta jag pinade mig igenom för många timmar på jobbet.

Ikväll är vi några som ska filmmysa hos mig, men först hoppas jag på att Skägget ska laga middag till mig...

Plugga var det...

Jag har varit igång hela dagen. Gymma, städa, prata med Kåren, boka möten, fika med Evelina och Elin, möte om Motvnindens framtid och nu.... Nu skulle jag plugga, men har istället fastnat framför Pappas Pengar och allt är min kära faders fel som introducerade mig för detta.

Kolla på det på SVTplay, underhållning på hög nivå!

Eyt

Stockholm, när ska de där träden i Kungsan blomma egentligen?

God natt världen

Jag ligger på mage i sängen, med benen i luften, B&J-paketet bredvid mig och skriver på min vita MacBook. Skriver texter om allt och ingenting, skriver av mig. Jag känner mig så fruktansvärt klyschig att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Samtidigt kan jag inte förneka att jag mår bra av att känna kreativiteten flöda ur fingrarna och tänkter därför se förbi klyschan och fortsätta med mitt skrivande.


God natt på den.


Let's go onsdag!

Ett gympass och en föreläsning avklarad. Nu lunch och sen utbildning i kulturella skillnader tillsammans med de som ska nolla utbytesstudenterna och dagen avslutar vi med ett litet möte.

Undertiden håller vi på att styra upp fredagen och där emellan tänkte jag hinna med en tur inom Maxi och högskolebiblioteket.
Låt produktiviteten flöda!

Smidig kille...

Min lillebror skulle på ett smidigt sätt luska fram om min pappa ville ha en nespressomaskin i födelsedagspresent.

Lillebror: Han ville inte ha en.
Jag: Nähä. Hur fick du reda på det?
Lillebror: Jag frågade om han ville ha en nespressomaskin i födelsedagspresent.

Borta bra men hemma bäst

Det var efter en intensiv helg i Stockholm som jag välkomnades hem av en glad Skägget innan han skulle vidare till jobbet och jag skulle ta tag i mitt Halmstadliv. Två möten senare hittade du mig bakom baren på AW:n som vi höll i för de 150 personer som vi hållit mötet för tidigare på kvällen.

En lyckad kväll och ett par verkande fötter senare
fick jag min vila framför Lost med en skäggig karl.


Vad vill du bli när du blir stor?

Jag vill alltid leva så här, jag vill att studentlivet aldrig ska ta slut. Jag vill springa på mina möten, läsa mina böcker, skriva mina analyser, festa tills folk ifrågasätter min levers välmående och umgås med mina fantastiska vänner. Alltid. Alltid. Alltid. Det är vad jag vill göra med mitt liv, om du undrar.

Goder dager

Blev väckt av att Kim och Bo kom upp klockan kvart i nio och knackade på dörren med en kopp sprit i handen. I morgonrock repsektive one piece och tofflor. Spexig start på dagen.

Nu: föreläsning.
Sen: möte, gym, möte, plugg, middag med Skägget och sen sätta mig på tåget upp till hufvudstaden för att fira att min pappa snart är halvvägs till hundra.

Som rutor i ett schema

En sovmorgon. En bok utläst. En mysfrukost framför Lost. Ett möte. Ett gympass. En dusch. En proteinshake.

Nu ska jag strax kila iväg på ännu ett möte, efter det lite plugg innan personalmötet på jobbet klockan 22 ikväll.

Att göra kväll

Sitter i soffan, lagom mör efter ett hårdare armpass på gymmet, regnet öser ner och te't börjar kallna, igen. Det är jag och Herr Camus som hänger idag. Om ett par timmar kommer Skägget hem och då tänker jag släppa plugget och göra kväll, som mina kära föräldrar kallade det när de ville att jag och min lillebror skulle gå och lägga oss så att de kunde sätta i sig en hel big pack med glass framför TVn.

"Ask your self this question: will this matter a year from now?"


Den söndagen - denna måndagen

Mamma och hennes karl åkte hem igår, jag jobbade, gymmade och gick på personalfest. Kul, kul, kul. Landade hemma strax innan två och tokdäckade.

Idag är det pluggmode som gäller och senare ska jag berika gymmet med min existens.



Förresten dog strömmen på Nyhem igår, när jag skulle duscha. Det var spännande, att duscha i mörker.

Bra skit

Läs den här krönikan.

Grattis på påsk!

Det är påsk och jag blir åter igen påmind om den deppiga sidan av vuxnlivet; fem godisbitar och jag drabbas av bakissyndromet. Jag ska aldrig äta godis igen!


Den limegröna ovven

Skulle upp på vinden och lägga upp vinterskor och tänkte ta med mig overallen, tills jag kom på att jag förmodligen bara har ett fåtal tillfällen kvar att använda den... Det gav mig lite separationsångest, så den får hänga kvar ett tag till.


Bra hjälp

Jag: Jag måste ringa Kim så att han kan hjälpa mig med vad jag ska ha på mig.
Skägget: Varför ska du ringa Kim om det?
Jag: För att jag behöver hjälp.
Skägget: Varför?
Jag: För att jag behöver hjälp och du är sämst på att hjälpa mig med det.
Skägget: Meh... Nej!
Jag: Okej, vad ska jag ha på mig då?
Skägget: Kläder.
Jag: Tack...
Skägget: Jag bryr mig väl inte om vad du har på dig?!
...

Ordning och reda - städa på freda'

Kims föräldrar kommer också i eftermiddag. Så just nu håller vi på att städa och tvätta ikapp. Men känner jag honom rätt sitter han just nu och spelar TV-spel och det enda jag har kvar är att sortera tvätten och plocka ut diskmaskinen - jag vinner.

Ska göra klart det sista i attackfart och gå ner till honom för att störa honom sen.

Fett och film - lifesaver

Vi gjorde Kåren i onsdags, igår försov jag mig och sen spenderade jag dagen med ÖS och brutalt mycket tråkigt jobb. Tur att ÖS består av sjukt roliga människor, så det tråkiga jobbet blev kul ändå. Eftermiddagen och kvällen var soffhäng som gällde. Vi gjorde hamburgare och tittade på film. Som en dagen-efter-dag bör se ut.

Nu har Skägget precis gett sig av till utlandet för semester och sånt, och jag sitter med tvätten i tvättstugan och laddar mentalt för att grovstäda lägenheten. Kontraster. Ikväll kommer mor och hennes karlakarl hit och hälsar på.


Laddar för vad som ser ut att bli en bättre onsdag

Min diskmaskin förvandlades precis till en enda stor proteinshake när jag ställde in shakern och burken som jag brukar förvara pulvret i samtidigt.

Nu sitter jag trött i benen efter en hårdare PW och laddar för att ta mig bort till gymmet och mörda mina armar.

Annars... Skäggets reaktion på gårdagskvällen var "Jag trodde aldrig att du var en så dålig förlorare", jag tänkte att då skulle han se vilken ännu sämre vinnare jag är, men det höll jag för mig själv.
Efter gymmet ska jag möta upp Linn för lite kvalitetstid innan vi ska iväg på filmvisning av nollefilmen från förra årets nollning och sen vidare på nattliga äventyr på Kåren.

Tisdagen

Jag har skaffat mig en ny skön rutin. Upp på morgonen och gå en halv mil, frukost och sen gymmet en timma. Man kan ju må sämre efter det.

Nu ska jag strax iväg till gymmet och sen ska jag in till stan med Emmeline för att sätta oss på mitt jobb och plugga (återhämtningsvecka... Jag blir för rastlös av att göra ingenting). Ikväll ska jag och Skägget ha TV-spelskväll och jag ska få visa min sanna dålig-tv-spels-förlorare-sida, kul för honom.

Take a chill pill

Detta är min återhämtningsvecka. Efter dessa tre intensiva månader så behöver jag det. Skulle du se mina planer för veckan skulle du säkert skratta hånfullt åt att jag kallar det för återhämtningsvecka. Men en vecka med sömn, träning, fina människor, fest och några få roliga möten är återhämtning för mig.

RSS 2.0