Kärlek, budskap och musik

Var på måndagsklubben ute på Tylösand igår. Vaknade nyss för att betala lite räkningar, diska och packa det sista. Mange ligger i bäddsoffan och snarkar och solen lovar en fin dag. Om två timmar sitter vi i bilen mot Borlänge och Peace & Love. Detta kan bli bra!

Run the world


Midsommashelgsrapport

Hade en fruktansvärt bra midsommar och födelsedag! Med fina vänner, god mat och goa inslag av braigheter. Kom hem halv sju på morgonen, låg och pratade skit med Amanda och Sabina och sen somnade jag på två röda.

Igår, efter att Amanda, Sabina och Karro åkt hem, så jobbade jag fram till ett på natten. Efter jobbet bestämde jag och min kollega oss för att göra stan. Så efter-jobbet-sunkiga och härliga gick vi till Bakfickan och mötte upp några andra från jobbet och sedan dansade vi oss igenom natten och jag ramlade inte in förrän vid halv fem. Glad som satan.

Idag har jag hängt med mina mansvänner och jobbat. Det var min midsommarhelg det.

Gårdagen var asagrym!


Midsommar möter ett-år-äldre

Jag har så fruktansvärt fina vänner att jag nästan spricker av glädje och kärlek.

Några av mina mansvänner kom hit imorse och sjöng med tårta och paket. Jag blev varm om blodpumpen, sen tvingade de i mig en shot klockan nio på morgonen och då blev jag varm om kräkreflexen. Nu ska jag och min kvinnovänner gå till affären och sen är det dags för midsommarfirande hos en av männen.

Har du lite tid över kan du ju lyssna på världens finaste låt.
Glad midsommar!


SMS

Från Mamma:
Hej, kommer eftersänd post fram till dig? Det har kommit en hel del fönsterkuvert i veckan. :) Puss

Till Mamma:
Släng dem!

Från Mamma:
Kära barn, det är räkningar och försäkringsbrev! Puss

Till Mamma:
Precis, släng dem!

Old friends are the best

Amanda, Sabina och Karro kom hit imorse. Vi ska fira midsommar, min födelsedag och livet tillsammans. Nu ligger de dock utslagna i soffan, men även en rockstjärna måste vila ibland.


Say everything is alright


The old familiar sting

Det tystnar, datorn arbetar under någon millisekund och introt till nästa låt spelas upp. Det tar ett par sekunder innan jag reagerar, innan jag hör vad det är för låt, trots att jag känner den så fruktansvärt väl. Det känns som om en kall hand tar tag i mitt hjärta och magen knyter sig. Alla glada känslor liksom rinner ur mig. Alla tankar om hur bra jag mår är som bortblåsta. Det är fel låt som spelas. Låten som jag inte vill höra för att den påminner mig om det som jag helst vill glömma.

Det går en stund. Kanske några sekunder, kanske en minut, kanske en evighet. Det går en stund innan jag reser mig upp, går fram till datorn och trycker på nästa låt. Det går en stund till innan jag återhämtar mig. Jag fnyser bort det dåliga och återgår till att vara glad och till att skita i allt utom nuet.

10.000 fireflies

Jobbar, umgås med mina masvänner, leker ungdom, jobbar mer, går på äventyr, har det bra, är trött, skrattar, äter pannkakor, babblar, lever.

De kom och mötte mig när jag slutade jobbet igår kväll strax efter elva. Så gick vi hem till mig, drog ut bäddsoffan, öppnade chipsen och tittade på Paranormal Activity 2. Efter att filmen var slut var vi alla överrens om att det var den läskigaste filmen vi någonsin sett. Efter att vi lallar runt hemma hos mig i två timmar gick en av dem hem och resten spenderade natten på min soffa för att jag skulle slippa vara ensam. Man ska ha snälla vänner.



Att leva nu

Det var då ett jäkla tjat om det där livet...

Mår bra. Mår fruktansvärt bra just i detta nu.


Tittade på Paranormal Activity inatt med fyra av männen. Eller, jag höll mest för ögonen. Sen drömde jag mardrömmar i fem timmar innan det var dags för jobb. När jag på eftermiddagen kommer hem står Mange i mitt kök och lagar middag till mig. Man ska ha det jättebra.

Nu väntar jag på att Mangan ska bli klar i badrummet och att några av männen ska komma hit så att vi kan göra kväll. Det är attackfest som gäller.

Det där livet

Har varit ute på äventyr hela veckan. I tisdags var vi tillexempel ute med bilen och letade efter ett ufo och igår vad jag och Kim ute på Eurostop och lallade runt lite. Sen blev vi hämtade med bil, åkte hem till mig och bakade, fick för oss att fira lillördag, åkte tillbaka till Eurostop för att gå på systemet och spenderade resten av kvällen på Gladan.

Det är fina dagar. Utan några direkta planer, man tar dagen som den kommer och gör vad man vill. Konsekvenslöst. Det är fint att leva på det viset tycker jag.

Måsarnas tolkning av Susanne Biers "Hämnden" från 2010


Grattis världen, jag är vaken nu!


Det är skillnad på humor och humor




Senare



Skillnaden är att jag har humor och att andra inte har det.


Eagle

Kom hem från jobbet för en stund sedan. Slutkörd, men rastlös. Chefen gjorde tusen nålar på min arm och sen frågade han om han fick komma förbi med lite statoilkaffe vid ettiden inatt, jag svarade att om han hade struntat i att äta vitlök till middag så kanske jag hade övervägt att säga ja.

Egen tolkning av Anton Tjechovs "Måsen" från 1895

Fiskmåsarna började skrika vid fem imorse. Klockan halv sex lackade jag satan, gick upp, tog fram ak47:an och pepprade sönder odjuren. Nu är Nyhem måsfritt och världen har mig att tacka för det.

Tvättade gjorde jag också imorse.

Hej Halmstad!

Nu tänker jag vara töntig.

Underbara, fantastiska, älskade Halmstad! Det går inte att vara ledsen eller må dåligt när man omger sig av människor som dessa, med skämt så torra att Sahara flämtar, men som ändå får mig att vika mig dubbel av skratt. Så jag släpper allt vad tråk heter, struntar i alla människor som kastar negativ energi på mig och tar mig an sommaren tillsammans med dessa människor utan orosmoln. Det är med lättsamhet och utan komplikationer som jag kan se fram emot dagarna i solen.

Idag blev jag mött på stationen och efter en tur hem till mig blev vi upphämtade med bil. Sen åkte jag och fem av männen ut till en glassbar mitt i ingenstans. Efter glassmyset åkte vi tillbaka till Gladan för lite kubb och grill. Kvällen avslutade vi med film.

Hejdå Stockholm!

Det är alltid jobbigt att lämna Stockholm, att lämna familjen och mina fina vänner, men idag var det av någon anledning jobbigare än vanligt. Så när tåget rullade ut från stationen och mamma förvann ur synhåll kunde jag inte låta bli att blöta kinderna lite. Och när jag tänkte på min familj och hur mycket jag älskar dem så fick jag lite ont i hjärtat och då lät jag lite mer saltvatten lämna ögonen.

"Gråter du? Du smakar salt."
Kent.

This moment is your life!


Inga krumelurpiller här inte

Skaffade mig precis en skön hemförsäkring... Ett sådant hårresande regn av vuxenpoäng sköljer över mig att jag nästan vill lägga mig ner i fosterställning, kvida och oja mig över att barndomen är över. Ett annat alternativ, för att istället jämna ut det hela, skulle vara att ge mig ut när mörkret fallit och festa sönder min lever, komma hem till mamma full som ett as och kasta skor omkring mig. Dock har jag och en vän gjort en deal som säger att jag måste springa fruktansvärt långt och sedan laga en trerättersmiddag till honom om jag festar denna helg. Ovärt. Så, jag antar att, det får bli fosterställningen ikväll.

Det där med att se ut som om man var sjutton år...

Dagens ambulansförare: Ska inte du vara ute och fira studenten idag, egentligen?
Jag: Nej, jag tog studenten för tre år sedan.
Dagens ambulansförare: Se på fan!

1.


Underhållning

Vid bordet bredvid mig och pappa på restauranten satt en tjej och en kille som, jag antar, var på date. När de skulle gå därifrån sträckte tjejen på sig för att kyssa killen och han lutade sig fram. I sista sekund ångrade han sig och väjde undan huvudet. Två gånger hände det och när de försvunnit skrattade jag. Jag kunde inte låta bli.

Vad gjorde du igår?

Ambulandföraren: Det är ju aldrig fel med en gratis resa till sjukhuset.

Bra skit

Det bästa med människor är att de kan stanna när de vill, på totalt olämpliga ställen där de verkligen är ivägen för alla som befinner sig inom en radie på cirka tre meter. Det är det bästa med människor; att de har en fri vilja som kan skapa kaos och irritation när de vill.

Just can't get enough


Stockholm stad i världen

Blivit bortskämd av min familj hela dagen med lunch på Vurma med pappa och bror, glass i Humlan med lillebror och middag på Sturehofs uteservering med mamma. Man ska ha det bra.

Alltså... Livet!

Efter fyra dagar i solen och fyra nätter i dimman med mina fina mansvänner, sitter jag nu på tåget upp till Stockholm för en veckas attackhäng med min underbara familj och fantastiska vänner.

Gårdagen var en dag i knegets tecken. Efteråt cyklade jag hem, duschade och sedan begav jag mig ut på nattliga äventyr till stranden, dock rusdryckeslöst om det tröstar mamma lite. Klockan tolv i förmiddags kom jag på att jag borde städa min lägenhet samt packa eftersom att tåget gick klockan fyra. Så vid halv ett kom Filip hem till mig för städstöd. Han var värdelös på det eftersom att han däckade i soffan efter en halvtimme, men kompenserade genom att sällskapa mig till stationen.

Nu, efter att ha sovit på en parkbänk i Göteborg, sitter jag på tåget och försöker roa mig bäst jag kan tills vi kommer fram till hufvidstaden. Fint ska det vara; livet.


Halmstad

Man vet att man bor i en liten stad när man känner personer i nio av reportagen i lokaltidiningen.

Livet!


Man ska ha roligt, det är roligt


Hej Lördag!

Min fina lillebror kom hem till Svedala igår och i övermorgon åker jag upp för att träffa glinet. Och jag längtar!

De senaste dagarna har ägnats åt jobb och nöje, lite mer jobb och lite mer nöje. Idag är jag ledig, har precis tvättat och ska nu möta upp Martina, hennes karl och några av mina mansvänner för solmys utanför mig. Ikväll är det nöje och kanske lite grill som väntar.

Det är sommar nu.


Det är så det är att leva, det gör ont ibland


Elektriskt

Jag drömde så många mardrömmar natten till igår att jag knappt visste vad jag hette på morgonen. Så efter två timmars sömn körde jag ett gympass för att göra av med lite rastlöshet. Sen var det ett elvatimmarspass på jobbet som gällde och efter det var tanken att jag skulle gå hem och dö tröttdöden i sängen. Det blir sällan som man tänkt sig. Mange hämtade upp mig vid halv tolv och sedan mötte vi upp lite andra män för att ta oss till cafeet och göra natten värd sin existens.

Nu har jag lite ont. Snart ska jag träffa Martina och hennes karl på stan för lunch och senare är det jobb som gäller.

RSS 2.0